Bruiloftzuil

De bruiloftzuil is een een digitaal gastenboek voor op een bruiloft. De bruiloftzuil is dé nieuwe en meest originele manier om het bruidspaar te feliciteren! Bij de entree van het huwelijksfeest staat de zuil, waar iedere gast eenvoudig een videoboodschap kan inspreken.

In de videozuil bevindt zich een touch-screenmonitor en een camera met microfoon. Een persoonlijke babbelbox of videozuil / videopaal op je eigen feest dus! 

Digitaal gastenboek voor op een bruiloft

Natuurlijk blijft het alternatieve gastenboek tijdens het huwelijksfeest aan staan en kunnen mensen zowel voor als tijdens het feest en bij het vertrek een video inspreken en opnemen.

Na afloop van het feest komen alle felicitaties op een DVD. Zo kan je later alle felicitaties van het feest bekijken, op televisie of computer. Een blijvende herinnering!

Al onze locaties kunnen het transport verzorgen, ook kan de zuil worden afgehaald. We hebben locaties in Wormerveer (Noord-Holland), Vlissingen (Zeeland), Bergschenhoek (Rotterdam), Almere, Veghel (Noord-Brabant), Sint Jansklooster (regio Zwolle), Zutphen (Gelderland), Ureterp (bij Drachten) en Kerkrade (Limburg).

Hoe reserveer je een videogastenboek?

Reserveer een zuil voor jullie eigen feest of regel de zuil als cadeau voor een bruiloft! Een originele entree op ieder huwelijk! Weer eens iets anders naast een gastenboek of traditioneel receptieboek.

Onze zuilen zijn leverbaar in het knalroze, liefdesrood, roomwit en een koker voorzien van LED-verlichting!

Ook hebben we tafelmodellen die per auto makkelijk mee te nemen zijn naar een bruiloft in het buitenland door een compacte uitvoering van de voetplaat en koker.
Bel of e-mail ons voor meer informatie!

 

Tel: 0413-310797| E: Info@bruiloftzuil.nlGa naar website ->

FavoriteLoadingToevoegen aan favoriete bedrijven