Juwelier Klaas Oosterhof

Juwelier Klaas Oosterhof is al meer dan 50 jaar de nummer 1 voor trouwringenvoordeel. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie trouwringen van meer dan 1000 modellen. Wij bieden ringen in allerlei materialen en legeringen: goud in zowel 14 krt, 18 krt als 9 krt. Platina, palladium, zilver, staal en combinaties van deze materialen.  Alle ringen zijn naar uw eigen wensen aan te passen.

Acties
Juwelier Klaas Oosterhof werkt samen met  topleveranciers en kan op die manier u zeer scherpe prijzen bieden voor schitterende trouwringen. We hebben nu de actie: Herenring gratis. Dat levert zeer veel voordeel voor u op. De trouwringen worden gratis gegraveerd.

Kom langs!
Om alvast een idee te krijgen van de mogelijkheden nodigen wij u uit om onze website te bekijken. Een kleine selectie van onze trouwringen staan op onze website afgebeeld. Wij ontvangen u graag in onze winkel om de uitgebreide collectie te bekijken onder het genot van een kopje koffie of thee. Ons deskundig personeel toont u graag alle mogelijkheden en adviseert  u graag.

Diezerstraat 111| 8011 RE Zwolle | Tel: 038-4226566| E: info@juwelierklaasoosterhof.nlGa naar website ->

FavoriteLoadingToevoegen aan favoriete bedrijven